EIXIDA AL TRINQUET DE GENOVÉS

El passat dimecres 28 de febrer, anàrem al trinquet de Genovés per a saber un poc més de la pilota valenciana, esport típic i tradicional dels nostres pobles.


Allí practicàrem pilota amb dos professionals: Ricardet (Josep) i Moncho (Jordi) i els fèrem una entrevista on ens explicaren moltes coses sobre les seues carreres profesionals i l'esport en si.






















 

A banda de fer esport, vegèrem el museu de la pilota, situat al mateix trinquet, on ens van explicar el procés d'elaboració artesanatl de les pilotes de baqueta i van fer una ullada als millors professionals de pilota valenciana que han hagut i hi ha.



També vam vore l'estructura d'un trinquet i els diversos tipos; des d'abans que es jugava al carrer, fins ara les instalacions que utilitzen.

Després de dinar, anàrem a fer una ruta pel poble sobre monuments representatius de la pilota valenciana, com: l'escultura de dos mans agafant una pilota de baqueta, una font que simulava un trinquet, el saque...


Vam passar un dia de convivència tots els alumnes de tercer a sisé de primària del CRA Ribera Alta i aprenguèrem coses noves fent esport!!

Millor impossible!! 



Els alumnes de 5é i 6é han vingut a Ràdio CRA per a contar-nos-ho tot!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada