CONTINUEM AMB LA SETMANA CULTURAL 2018




Ahir dimarts 27 de març, la primera activitat que fèrem va ser l'elaboració de la mona de pasqua. Gràcies a l'AMPA per la col·laboració d'aquesta activitat i al forn del poble.

Ens han quedat unes mones precioses!! 



A continuació, i dins del projecte de Rondalles, els alumnes de 3r i 4t ens explicàren qui va ser Enric Valor i quins elements apareixen en totes les rondalles.







Tot seguit, les mestres Vicen i Carmen amb l'ajuda dels seus alumnes i de la mare de Júlia, Eli, ens van interpretar la Rondalla: "La princesa de la mel".

Va quedar genial!! Ací vos la deixem!!






L'última activitat del matí la realitzarem per classes i consistia en construir diverses rondalles, unint les peces d'un trencaclosques i després contar-les a la resta de companys.

Ens va agradar molt!!







Després d'un matí tant intens, per la vesprada ens esperaven les històries musicals. Els alumnes havien preparat una sèrie de vídeos i teatres tots acompanyats de música; tot creat pel propi alumnat i treballat en conjunt al projecte de Picasso

Són tots uns artistes!!!Mireu, mireu!!

  • Els alumnes d'Infantil P3-P4 interpreten la cançó: "Jo sóc un artista".

  • Els alumnes de P5, ens conten el conte: "El somni de Picasso".

  • Els alumnes de 1r i 2n canten la cançó: "La Tarara".


  • Els de 3r i 4t realitzaren un teatret sobre: "El pastor i les ovelles" i ens recitaren un rap: "Este Picasso es un caso", de Carlos Reviejo.



  • I els alumnes de 5é i 6é ens oferiren uns teatres de titelles molts misteriosos.










Esperem que vos hagen agradat tant com ha nosaltres!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada