GAUDIM DEL DIA DEL ARBRE I LA PAU

A l'escola de Sant Joanet, hem celebrat el dia de la Pau (30 de gener) i el dia de l'arbre (31 de gener).

Sabem que tot l'any s'ha d'estimar i cuidar la natura i hem de respectar i voler als nostres amics, familiars, companys... i per tot açò, hem realitzat totes aquestes activitats junts com a Comunitat Educativa que som.

Primer, de matí, hem anat a plantar arbres al voltant del poble. Amb l'ajuda dels operaris de l'Ajuntament i amb la companyia de la Regidora de Medi Ambient de Sant Joanet, hem plantat 6 arbres que esperem que creixquen i donen molta ombra i oxigen al poble.



També hem construït l'arbre de la Natura al hall de l'escola, amb missatges d'estima cap a la Natura, el Medi Ambient i el nostre planeta La Terra.

Els nostres alumnes s'han intercanviat també missatges d'estima i frases boniques entre ells, col·locats al Cor de l'Amistat. Tots estaven molt il·lusionats amb els seus sobres, buscant els seus emissaris i destinataris.


Continuem decorant la nostra escola i el nostre pati i hem fet un mural de la PAU 2022 entre tot l'alumnat. 
Mireu què bonic ha quedat!!


Al ritme de Macaco, hem buscat a la nostra parella, la nostra meitat del símbol de la PAU, i així hem pogut completar els nostres collars.



I per últim, volem mostrar-vos el teatre que ens han oferit els alumnes de 5é i 6é: "La pelea de los colores"
Un teatre per a treballar la diferència entre els iguals, la importància d'un grup i del respecte dels uns i els altres.
Per a finalitzar hem cantant i ballat: "Tu sonrisa". Una cançò del projecte de "Aldeas Infantiles", on a cap xiquet li deu faltar mai el somriure.

Estan fets uns artistes!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada