SETMANA CULTURAL 2021 SANT JOANET

 

Aquest any tant diferent, també hem volgut gaudir de la nostra particular Setmana Cultural 2021.

Aquesta vegada hem aprofitat les 3 últimes vesprades del segon trimestre amb una agenda repleta d'activitats:

 

DILLUNS 29:

  • Taller de la Trobada d'Escoles en Valencià: Com aquest any les trobades son virtuals hem volgut realitzar el nostre taller: "Photocall Cuidem el nostre Planeta" amb els nostres alumnes. Ha sigut molt divertit!! Tot amb material reciclat; ens hem disfresat, fet una polsera de compromís amb el medi ambient i un llibre que recull els nostres missatges a favor d'estimar el nostre planeta.

     


    • Taller Sirena Musical: Aquest segon trimestre a la nostra Sirena Musical, hem escoltat música en valencià de grups del nostre entorn. Ha sigut el torn de la classe de 3r i 4t els que ens han explicat característiques de la nostra música i ens han donat a conèixer tots els grups que hem escoltat durant el trimestre. 


       

       

       

     


    DIMARTS 30: 

    Olimpíades i Carrera Solidària "Save the Children": Els xiquets han gaudit de jocs de relleu i carreres al poliesportiu i les famílies han col·laborat en un acte solidari.





     

    DIMECRES 31:

- Teatre: "Empar fallera major infantil". Els xiquets de 5é i 6é ens han preparat una obra de teatre de lo més entretingunda. Han vingut a Ràdio CRA ha explicar-nos com l'han elegit i assajat.

Escolteu-los!! 

 

- Històries Musicals: Com venim fent anys anteriors durant la setmana cultural, preparem activitats musicals amb l'alumnat de l'escola. Aquest any amb la participació dins de Musiescola VI,  hem volgut fer música reciclada.

 

- L'hora de fer música: Infantil 3 i 4.

 



- Els Pirates: Infantil 5.

 

 

 

- Música de cinema amb percussió reciclada: 1r i 2n Prim.

 

 

 

- Ja ve Cento: 3r i 4t Prim.

 


 

- Ramonet: 3r i 4t Prim.

 


 

- Música amb ventalls: 5é i 6é Prim.

 

   


Esperem que vos haja agradat i l'any que ve més i millor!!

Bones vacances de Pasqua!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada