Presentació de Falles solidàries amb la vespa solidària junt a Xicotets Herois!!

Esta setmana hem estat de promoció del nostre projecte de sensibilització "Xicotets Herois" junt a una associació que s'ha creat a Carcaixent: "Falles solidàries".

El projecte que Falles solidàries porta enguany endavant és la rifa d'una vespa solidària, grafiteada amb dibuixos de superherois i tots els beneficis seran destinats a Xicotets Herois per al projecte d'investigació "Predispocició al càncer infantil" que s'està investigant en l'hospital de la Fe.



Durant esta setmana, la nostra companya Carmen acompanyada de la nostra heroïna Júlia anaren a Alzira Ràdio a contar aquest event i també una representat de l'ampa i de l'associació "Xicotets Herois", Bea, va anar a la ràdio de Llosa de Ranes, Llosa FM, ha fer publicitat del projecte.

S'està unit molta gent, molts col·lectius i pobles per aquesta bona causa i tot el que s'està recaudant va per a "Xicotets Herois". 
Sou molt grans!!Moltes gràcies!!


 



Per últim vos deixe un recull de fotos de l'acte de presentació que va tindre ahir, divendres 8 de febrer, a la biblioteca de Carcaixent.

"Falles solidàries" junt a representats d'alumnes, exalumnes, mares/pares i mestres de Sant Joanet presentaren el projecte de la vespa solidària junt a Xicotets Herois

Ho feren de categoria i estava de gom a gom!!

Endavant, tots sumem!!Per els nostres xicotets herois!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada