Dia de convivència: cloenda del curs 2017/2018

El passat divendres 15 de juny, va tindre lloc a Sant Joanet l'últim dia de convivència del curs, amb els alumnes de Benimuslem per a acomiadar-nos fins el proper setembre.

Vam poder gaudir de dues animacions lectores ("L'illa del tressor" i "L'infern de maduixa"), dins del projecte ajudes a les biblioteques escolars. Als xiquets els van agradar molt i accentuaren el seu gust per la lectura i els contacontes.



I per finalitzar vam escoltar un concert de música celta, a càrrec del grup "Leukoners", dins del Projecte d'Innovació i Investigació Educativa d'aquest curs: "Continuem creixent junts".




Volem donar les gràcies a l'AMPA de Sant Joanet que va fer oficial els diners recaptats aquest curs dins del projecte: "Xicotets Herois" i els va fer entrega a Júlia, la nostra heroïna, per a que els faja arribar a la Fe, dins del projecte "Investigació a la predispocició genètica del càncer infantil"
Hem arreplegat més de 12.000 euros!!!

Moltes gràcies a tots per col·laborar amb esta bona causa.



Va estar genial!! Vam poder conèixer instruments que mai havíem vist i vam realitzar diverses danses celtes tots junts al pati.






El dia de cloenda va ser magnífic i esperem vore'ns tots junts de nou el curs pròxim!!

Fins el curs que ve companys de Benimuslem!!  

1 comentari: