XARRADES DE FORMACIÓ PER ALS ALUMNES: XARXES SOCIALS I EL TABAC

Ahir, dia 13 de febrer, els alumnes de 5é i 6é tinguèren dos xarrades per part de Fortu, psicòleg de la mancomunitat de la Ribera Alta. 

Una de matí sobre les xarxes socials i l'altre de vesprada sobre les conseqüències del tabac en la nostra salut.

Trobem que els alumnes van apendre un muntó i van aclarir molts dubtes que tenien, sobretot en referència a l'ús de les noves tecnològies, contrasenyes, fotos que pujar a internet...

No hem finalitzat esta formació, ja que s'ha quedat curta i tornarem més abant a gaudir d'estes experiències i continuar formant-nos sobre les xarxes socials i la utilització correcte dels videojocs.

A més també estan ja previstes xarrades sobre "les rabietes" per als més menuts, al igual que formació per a les famílies, sobre aquests mateixos temes.

Xarrada xarxes socials:



Trobem molt interessant aquest video de la campanya d'UNICEF: "No seas estrella", per a que vejau quines conseqüències pot tindre l'ús de les xarxes socials en les nostres vides.




Xarrada sobre l'ús del tabac:





Video sobre "La botella fumadora", una metàfora de com queden els nostres pulmons després de fumar un cigarret.



Esperem que vos agraden esten xarrades ja que intentem apropar la realitat als nostres alumnes i que siguen conscients de les repercusions dels seus actes en les seues vides.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada