PROJECTE D'ART: PICASSO

El passat dimecres dia 25 d'octubre, tinguérem una sorpresa a l'escola. Vam rebre una caixa amb un missatge, per a que descobrírem un personatge secret...


En esta caixa misteriosa, trobàrem quatre sobres de colors amb pistes dins... i per classes, estiguérem investigant per a arribar a una conclusió. 

Per la vesprada, ficàrem totes les pistes i conclusions a les que havíem arribat en comú i  tots junts, vam descobrir el personatge misteriós: Pablo Picasso

Coincidint en l'aniversari de Picasso, volíem continuar amb el projecte d'art que portem endavant aquest curs i motivar als alumnes per a que investigaren i saberen un poc més de la vida d'aquest pintor.

Prepareu-se xiquets!!!que la pròxima activitat del projecte d'art ja haureu de ficar-se a treballar i crear com a grans artistes que sou!!

Escoltem ara un Podcast de Cadena 100, del programa "Los niños y Jimeno" sobre "Qui era Picasso?". 
Voreu què divertit que és i quines idees prèvies tenen estos xiquets sobre Picasso...Els alumnes de sisé han volgut vindre a Ràdio CRA, per a contar-nos com van viure ells l'activitat introductoria: "Descobrim el personatge misteriós", dins del projecte d'art.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada