PER UNA ESCOLA PÚBLICA MÉS DIGNA!!

Com ja sabeu, el Consell de la Generalitat va aprovar el passat dia 5 de gener un gran paquet de retallades que suposa una nova agressió al personal del sector públic i als serveis que es presten.

La resposta de la comunitat educativa davant de l'atac que està patint l'ensenyança pública ha sigut inmediata i algunes de les mesures acordades a les assamblees comarcals són aquestes:

- Suspenció parcial o total de les activitats complementàries i extraescolars programades, intentant limitar-les a les que no costen diners.
- No encomanar llibres de text per als alumnes per al curs vinent, degut a que els bonollibres no s'estan cobrant.
- Informar a les famílies de tot el procés de retallades.
- Donar suport als "DILLUNS DE DOL" (assistència a l'escola amb samarreta negra) pel que fa al no pagament de despeses de manteniment de Conselleria als centres i elaborar cartells amb els diners que la Conselleria deu a cada centre públic.
- Recollida de signatures exigint la dimissió del conseller d'hisenda, José Manuel Vela i lliurament als sindicats.
- Concentracions tots els dijous a les 13h. de 5 minuts a la porta dels centres, que siguen visibles per la ciutadania.
- Assistència a les Manifestacions convocades pels sindicats: Dissabte 21 de Gener i Dijous 26 de Gener a les 18:30 a Valencia, Plaça de San Agustí.

L'escola de Sant Joanet també ha vuigut expressar-se donant suport a les protestes davant les retallades per una escola pública més digna i ja hem començat a menejar-se.



























 


Seguirem informant-vos de les messures acordades.

1 comentari: